Företagsfilm

MEDLEMSFÖRMÅN

20% rabatt på filmer hos Svenska Företagsfilmer.

Hos Svenska Företagsfilmer är det viktigt att tillsammans med dig arbeta fram en film. Och med över 20 års professionellt arbete i filmbranschen och med en prisbelönad regissör, så hjälper vi Svenska företagsfilmer er med en film för hemsidan, sociala medier, mässan, eventet, konferensen, intranätet, kundutskicket annan plattform.

Svenska företagsfilmer gör; reklamfilm, utbildningsfilm, rekryteringsfilm mässfilm, eventfilm, produktfilm, informationsfilm, internfilm, corporate storytelling, intron till serier på sociala medier, 3D-animationer av logotyper, musikvideor och webb-tv ( kommer ut till ditt företag och gör din egen tv-show i stil med en talkshow, då kan du bjuda in dina egna gäster för intervjuer). Du kan även få hjälp med  animationer, fotofilmer och “vanlig traditionell film”. Specialeffekter, 3D-animationer, Motion Graphics, samt det nya fenomenet Cinemagraphs, vilket är en fascinerande blandning mellan stillbild och rörlig film!

Kurser/workshops i selfiefilmande och övrig filmproduktion för företag och dess personal. Välj mellan kurser/workshops i verkligheten (hos dig på kontoret, på konferensen, på företagets kick-off etc) eller online.

Beställer ditt företag 3 filmer samtidigt – får du ytterligare 10% rabatt!

Varför får mitt företag bättre priser som medlem i SPARIS?

SPARIS inköpsnätverk förhandlar med leverantörer som har produkter och tjänster som alla företag behöver. Förhandlingarna sker med våra medlemmars gemensamma inköpskraft i ryggen, vilket gör att vi kan förhandla som ett stort företag och sätta press på marknadens leverantörer. Detta resulterar i storkundsrabatter som alla våra medlemmar får ta del av.

Det är helt gratis för ditt företag att vara med i SPARIS och få tillgång till inköpsrabatterna.

Sälj mer med professionella filmer!
– fyll i formuläret nedan och få gratis offert

Share This