Så här funkar det

– tre enkla steg för att sänka företagets utgifter och öka lönsamheten.

Bli medlem helt gratis i SPARIS inköpsnätverk. Medlemskapet fungerar som ett bevis och betyder att du har tillgång till våra fram förhandlade avtal hos våra leverantörer/partners.

Välj de leverantörer/partners du vill göra inköp ifrån och/eller begära in offerter på det du behöver. Bara fyll i kontaktfourmläret på hemsidan, så hjälper vi till.

Vi återkommer med offertförslag och hjälper dig med dina inköp enligt våra förmånliga storkundsavtal.

FAQ – vanliga frågor och svar

Vad kostar det att vara med i SPARIS?

Det är gratis att vara med i SPARIS och utan krav på mot presentation.

Kommer det alltid att vara gratis?

Ja, det kommer alltid att vara kostnadsfritt.

Varför får mitt företag bättre priser som medlem i SPARIS?

SPARIS inköpsnätverk förhandlar med leverantörer som har produkter och tjänster som alla företag behöver. Förhandlingarna sker med våra medlemmars gemensamma inköpskraft i ryggen, vilket gör att vi kan förhandla som ett stort företag och sätta press på marknadens leverantörer. Detta resulterar i storkundsrabatter som alla våra medlemmar får ta del av.

Hur ofta måste man handla?

Det finns inga krav.

Kan jag ha kvar mina nuvarande leverantörer och grossister?

Ja, men det är en fördel att vara lojal mot SPARIS inköpsorganisation. Ju större volymer i SPARIS inköpsorganisation, desto bättre rabatter för dig som medlem.

Jag saknar en tjänst/produkt jag gärna skulle vilja ha. Vad gör jag?

Nya avtal inom olika områden är ständigt på intåg till förmån för våra medlemmar. Tipsa och kom gärna med önskemål till oss om bra leverantörer/partners, det kan resultera i fördelaktiga avtal.

Kan jag påverka priserna?

Tipsa andra företag om SPARIS. Medlemmar i SPARIS drar nytta av den totala omsättningen och inköpsvolymen, vilket innebär att ju fler medlemmar vi blir desto större blir inköpsvolymen och rabatterna för dig som medlem.

När kommer det nya partners?

Nya avtal inom olika områden är ständigt på intåg till förmån för våra medlemmar. Tipsa och kom gärna med önskemål till oss om bra leverantörer/partners, det kan resultera i fördelaktiga avtal.

Få gratis offert

Du behöver vara medlem i SPARIS inköpsnätverk för att få tillgång till våra framförhandlade storkundsavtal och begära in offerter från våra leverantörer.

Share This